20 Ekim 2012 Cumartesi

Rock Your Life!



Hani böyle filmlerin düğün sahnelerinde gelin buketi atar ve bir kızın ayaklarının dibine düşer ya 
buket. İşte bu pena da öyle ayaklarımın altına düştü konser esnasında. Tam atılan yüzlerce bagetin birine bile elimizin değmediğini görünce(sahne önünde üçüncü sırada olmamıza rağmen) yakalama beklentim yoktu ama kader kısmet alnımızda ne yazıyorsa o:)
Kottak sen nasıl bir adammışsın öyle, ben seni böyle tahmin etmemiş idim. Hani adeta elemterefiş kemgözlere şiş scorpionsun bir bateristi var müthiş diye adama Bedri Rahmi'den nameler düzebilirim. Seyircilerin arasına giren sahnede gitarisler, basçı ve solist seyirciye doğru gittiğinde millet arkasını dönüp orayı izliyorken ben kalabalığın tam aksi yönüne Kottak'a bakıyorum, hayır hem bateri çalıp hem back vokal yapan bir adama nasıl hayran olmam ki? Kısaca Kottak geceyi salladı!

 Bir humanity bir the future never dies, love will keep us alive neden çalmadı diye bir sitem etsem de bu sitem çıkan alt grup ayse saran için ettiğim sitemin yanında hiçtir. Solist Ayşe bacımızın aslında isminin Pelin su olması beklenen görüntüsü ve tavırları barbi sarısı saçları, kırılgan sesi bize konserden çıkınca bileğine takacağı kocaman çantası diğer elinde fifi köpeği ile bebekte bir mekanda arkadaşları ile buluşacağı imajını verirken, arkasında çalan elemanlar da bir o kadar satan, üstlerinde siyah kasap önlükleri ile konserden çıkıp kedi kesmeye gideceklermiş gibi idi. Sonuç olarak bence kız orada harcanıyor, aslında kendisinden çok güzel bir Demet Akalın bir Gülşen olabilir.

Ve bir şey daha Delux bilet alıp konseri yan tarafta biraz yukarıdan  izleyenlerin görüntüsü bizde beleş tepe imajını uyandırdı. Parayla rezil olmak da bu oldu herhalde :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder