2 Nisan 2013 Salı

Isyan!

Can Yucel'in siirlerini kamyon arkasi sozler gibi paylasiyorlar ya, iste onlari gorunce icim parcalaniyor. Baksan adam hayatinda bir tek siir kitabinin kapagini acmamistir, bu sosyal medyadaki gruplar zimbirtilar olmasa Can Yucel'i googleda aratmaz bile.Iste bu adamlar
John Lennon'dan bile alinti yapiyorlar, sonra ben hayattan soguyorum. Gidin arkadasim, arebesk tavirlariniza boyle insanlari alet etmeyin. Ne bileyim Demet Akalin paylasin, Ebru Gundes paylasin. Bak bu kisiler sarkilarini tam olarak senin amacina hizmet edecek sekilde, birilerine ergen tribi yapmak icin kullanilacak sekilde aranje ediyorlar. Oyle albumler cikariyorlar. Sen de kalkmis futursuzca Can Yucel'den alintilarla eski sevgiline twitter'dan laf sokmaya calisiyorsun.
Hayir anladik 80 sonrasi dogan, generation Y olarak adlandirilan, omur boyu ergen kalacak kusaksiniz. Gecis donemleriniz var ve kimse sizi anlamiyor, ama populer kulturun arabeskle ciflestirilmesinin ardindan radyasyona maruz kalmis mutantlar gibi de davranmayin rice ederim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder